Romana

PSIHOTERAPIE

PSIHOLOG/ CONFIDENT/ DRAGOS ALEXANDRU

ATESTAT in Stiinte Umane Clinice -Universitatea Paris VII Denis Diderot-Franta.

PSIHOLOG cu formare continua in psihoterapie de cuplu/familie/grup in cadrul A.R.P.C.F

Psiholog inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI) cu codul personal 05801.

0722.774.717  (Program normal in weekend si de sarbatori. Ne puteti contacta pentru informatii/ programare intre orele 6.00 - 00.00)

Tocmai ai facut un mic prim pas spre solutionarea problemelor tale.

Incearca solutiile potrivite.

Daca momentan este dificil sa-ti rezolvi problemele, atunci actioneaza pentru a le diminua. Probabil simti ca ele iti ocupa timp si iti consuma din energia interna ce ar putea fi reorientata spre alte activitati placute, utile. Daca ai incercat sa le solutionezi fara succes poate ca ai aplicat tehnici nepotrivite pentru tine sau ai gasit resurse prea putine.
Oricat de greu ar fi de crezut, exista solutii interne pentru rezolvarea/atenuarea problemelor, exista raspunsuri la intrebarile pe care ti le adresezi. Ar fi bine sa ceri ajutorul cui trebuie pentru a te indruma sa le gasesti. Ar fi bine sa vorbesti despre ceea ce te framanta cu cineva care te poate intelege si ajuta sa intelegi, cu cineva care te poate ghida catre noi optiuni/perspective/raspunsuri. Macar incearca! A merge la psiholog nu inseamna nebunie (prejudecata des intalnita in Romania!).

Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este sa te ajute sa gasesti solutiile/raspunsurile potrivite problemelor/intrebarilor tale.
Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este de a ameliora si trata depresia, anxietatea, atacurile de panica, fobiile, fricile, tulburarile obsesive, tulburarile sexuale, dependentele si nu in ultimul rand relatiile de cuplu si familie.

Cabinetul individual de psihologie Alexandru Dragos are prevederi clare referitoare la CONFIDENTIALITATE.

aprilie - 100 lei prima sedinta individuala; 130 lei prima sedinta de cuplu, familie

DEPRESIA ARE SOLUTII