Romana

PSIHOTERAPIE

PSIHOLOG/ CONFIDENT/ DRAGOS ALEXANDRU

ATESTAT in Stiinte Umane Clinice -Universitatea Paris VII Denis Diderot-Franta.

PSIHOLOG cu formare continua in psihoterapie de cuplu/familie/grup in cadrul A.R.P.C.F

PRIMUL psiholog din Romania care utilizeaza senzori marca Lafayette (cazuri particulare) in tratamentul psihoterapeutic- tehnica Biofeedback.

Psiholog inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI) cu codul personal 05801.

0722.774.717  (Program normal in weekend si de sarbatori. Ne puteti contacta pentru informatii/ programare intre orele 6.00 - 00.00)

Tocmai ai facut un mic prim pas spre solutionarea problemelor tale.

Incearca solutiile potrivite.

Daca momentan este dificil sa-ti rezolvi problemele, atunci actioneaza pentru a le diminua. Probabil simti ca ele iti ocupa timp si iti consuma din energia interna ce ar putea fi reorientata spre alte activitati placute, utile. Daca ai incercat sa le solutionezi fara succes poate ca ai aplicat tehnici nepotrivite pentru tine sau ai gasit resurse prea putine.
Oricat de greu ar fi de crezut, exista solutii interne/raspunsuri pentru rezolvarea/atenuarea celor mai dificile probleme. Ar fi bine sa ceri ajutorul cui trebuie pentru a te indruma sa le gasesti. Ar fi bine sa vorbesti despre ceea ce te framanta cu cineva care te poate intelege si ajuta sa intelegi, cu cineva care te poate ghida catre noi optiuni/perspective/raspunsuri. Macar incearca! A merge la psiholog nu inseamna nebunie (prejudecata des intalnita in Romania!).

Exercitiu introductiv pentru combaterea anumitor ganduri disfunctionale:
Acum te rog sa respiri adanc de 2-3 ori, apoi citeste urmatoarea convingere rational pozitiva, functionala:

  1. Ar fi preferabil ca viata sa fie in general corecta (cu mine si/sau ceilalti) si placuta/usoara, dar, daca nu este, nu inseamna ca viata este nedreapta si/sau ca tu esti fara valoare ca om. (D.David-2012-„Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale" - Polirom)

(citeste chiar si mecanic de cel putin trei ori/ zi aceasta convingere functionala pentru a creste eficienta ei)

Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este sa te ajute sa gasesti solutiile potrivite problemelor tale.
Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este de a ameliora si trata depresia, anxietatea, atacurile de panica, fobiile, fricile, tulburarile obsesive, tulburarile sexuale, dependentele si nu in ultimul rand relatiile de cuplu si familie.

Cabinetul individual de psihologie Alexandru Dragos are prevederi clare referitoare la CONFIDENTIALITATE.

  PROMOTIE- valabila pana la 30 martie 2017- 75 lei sedinta individuala ; pentru sedintele de cuplu/familie se mai adauga 20 lei. 

(pret valabil pentru prima intrevedre)

DEPRESIA ARE SOLUTII