Romana

PSIHOTERAPIE

PSIHOLOG/ CONFIDENT/ DRAGOS ALEXANDRU

ATESTAT in Stiinte Umane Clinice -Universitatea Paris VII Denis Diderot-Franta.

PSIHOLOG cu formare continua in psihoterapie de cuplu/familie/grup in cadrul A.R.P.C.F

PRIMUL psiholog din Romania care utilizeaza senzori marca Lafayette (cazuri particulare) in tratamentul psihoterapeutic- tehnica Biofeedback.

Psiholog inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI) cu codul personal 05801.

0722.774.717  (Program normal in weekend si de sarbatori. Ne puteti contacta pentru informatii/ programare intre orele 6.00 - 00.00)

Tocmai ai facut un mic prim pas spre solutionarea problemelor tale.

Incearca solutiile potrivite.

Daca momentan este dificil sa-ti rezolvi problemele, atunci actioneaza pentru a le diminua. Probabil simti ca ele iti ocupa timp si iti consuma din energia interna ce ar putea fi reorientata spre alte activitati placute, utile. Daca ai incercat sa le solutionezi fara succes poate ca ai aplicat tehnici nepotrivite pentru tine sau ai gasit resurse prea putine.
Oricat de greu ar fi de crezut, exista solutii interne pentru rezolvarea/ atenuarea celor mai dificile probleme. Ar fi bine sa ceri ajutorul cui trebuie pentru a te indruma sa le gasesti. Ar fi bine sa vorbesti despre ceea ce te framanta cu cineva care te poate intelege si ajuta sa intelegi, cu cineva care te poate ghida catre noi optiuni/perspective. Macar incearca! A merge la psiholog nu inseamna nebunie (prejudecata des intalnita in Romania!).

Exercitiu introductiv pentru combaterea anumitor ganduri disfunctionale:
Acum te rog sa respiri adanc de 2-3 ori, apoi citeste urmatoarea convingere pozitiva, functionala:

  1. Daca lucrurile nu se intampla asa cum mi-am dorit, asta nu inseamna ca este o catastrofa (cel mai greu necaz cu care ma pot confrunta in viata mea), ci este doar neplacut (poate chiar extrem de neplacut) si asta nu semnifica ca nu pot incerca a ma bucura in continuare de viata. (D.David-2006-„Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale" - Polirom)

(citeste chiar si mecanic de cel putin trei ori/ zi aceasta convingere functionala pentru a creste eficienta ei)

Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este sa te ajute sa gasesti solutiile potrivite problemelor tale.
Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Alexandru Dragos este de a ameliora si trata depresia, anxietatea, atacurile de panica, fobiile, fricile, tulburarile obsesive, tulburarile sexuale, dependentele si nu in ultimul rand relatiile de cuplu si familie.

Cabinetul individual de psihologie Alexandru Dragos are prevederi clare referitoare la CONFIDENTIALITATE.

  PROMOTIE- valabila pana la 28 februarie 2017- 75 lei sedinta /individuala; pentru sedintele de cuplu/familie se mai adauga 20 lei. (preturi valabile pentru primele doua intrevederi)

DEPRESIA ARE SOLUTII